Παναθηναϊκόσ Ιωνικοσ / Παοκ Παναθηναϊκόσ / Ο : Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids).

Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ! Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό με στόχο να κάνει το 3x3 στην λεωφόρο. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league.

Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό με στόχο να κάνει το 3x3 στην λεωφόρο. Παοκ Παναθηναϊκόσ / Ο
Παοκ Παναθηναϊκόσ / Ο from thetimes.gr
Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό με στόχο να κάνει το 3x3 στην λεωφόρο. Ο ιωνικός προέρχεται από 4/5 no goal. Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ!

Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league.

Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό με στόχο να κάνει το 3x3 στην λεωφόρο. Ο ιωνικός προέρχεται από 4/5 no goal. Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ! Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids).

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό με στόχο να κάνει το 3x3 στην λεωφόρο. Ο ιωνικός προέρχεται από 4/5 no goal. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids).

Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό με στόχο να κάνει το 3x3 στην λεωφόρο. Παοκ Παναθηναϊκόσ / Ο
Παοκ Παναθηναϊκόσ / Ο from thetimes.gr
Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ! Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό με στόχο να κάνει το 3x3 στην λεωφόρο. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Ο ιωνικός προέρχεται από 4/5 no goal. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα.

Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league.

Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό με στόχο να κάνει το 3x3 στην λεωφόρο. Ο ιωνικός προέρχεται από 4/5 no goal. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ!

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ! Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Ο ιωνικός προέρχεται από 4/5 no goal.

Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό με στόχο να κάνει το 3x3 στην λεωφόρο. Παναθηναϊκόσ Παοκ / Pana8hnaikos Paok
Παναθηναϊκόσ Παοκ / Pana8hnaikos Paok from www.sportime.gr
Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ! Ο ιωνικός προέρχεται από 4/5 no goal. Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό με στόχο να κάνει το 3x3 στην λεωφόρο. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα.

Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ο ιωνικός προέρχεται από 4/5 no goal. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό με στόχο να κάνει το 3x3 στην λεωφόρο. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Η λεωφόρος γεμίζει και τα δίχτυα των αντιπάλων του παναθηναϊκού γεμίζουν γκολ!

Παναθηναϊκόσ Ιωνικοσ / Παοκ Παναθηναϊκόσ / Ο : Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids).. Ο ιωνικός προέρχεται από 4/5 no goal. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό με στόχο να κάνει το 3x3 στην λεωφόρο.